full screen background image

Consilierii liberali din Fălticeni au părăsit sala de ședințe, problema mutării maternității nu a fost rezolvată

5     În ședința de marţi după-amiază, CL Fălticeni nu a luat nicio decizie în privința mutării maternității de pe strada Sucevei în colegiul Vasile Lovinescu de pe strada Ion Creangă.

3 dintre cei 4 consilieri PNL prezenți s-au retras, în sală rămânând doar fostul viceprimar Gheorghe Aldea.

PSD a avut un consilier absent, așa încât cvorumul nu a fost întrunit.

În urma unui schimb de adrese efectuat în timpul ședinței, directorul fundației Caritatea, SAMUEL IZSAC, a acceptat predarea imobilului până cel târziu pe data de 31 decembrie 2015.

Înainte de primirea documentului, cei 3 aleși PNL care au solicitat această hârtie au părăsit sala.

Atmosfera în sala de ședințe a fost deosebit de tensionată, cadrele medicale prezente reclamând dezinteresul aleșilor locali în rezolvarea mutării maternității.

În lipsa cvorumului, proiectul a fost retras de primarul CĂTĂLIN COMAN.

Extrem de nemulțumit, el i-a acuzat pe aleșii care au părăsit ședința că “și-au bătut joc de un oraș întreg” și că “au dat dovadă de iresponsabilitate”.

3 consilieri locali din municipiul Fălticeni s-au retras din ședința care avea pe ordinea de zi mutarea maternității în incinta colegiului Vasile Lovinescu.

Actualul spațiu a fost retrocedat fundației Caritatea București, care a impus transferul maternității până la sfârșitul anului.

În lipsa cvorumului, proiectul a fost retras de primarul Cătălin Coman.

O declaraţie, pentru Radio VIVA FM, a lui Gheorghe Aldea, o puteţi asculta mai jos.

0:00

Extrem de nemulțumit, el i-a acuzat pe aleșii care au părăsit ședința că “și-au bătut joc de un oraș întreg” și că “au dat dovadă de iresponsabilitate”.

Consilierul liberal rămas în sala de ședințe, Gheorghe Aldea, a dat vina pe aleșii PSD, că nu au asigurat cvorumul și a adăugat că propriii colegi s-au retras “din cauza presiunilor din sală”.

Primarul Coman a convocat vineri dimineață, la ora 8, o altă ședință pe aceeași temă.

comments

comments