full screen background image

Propunerea Săptămânii 7 – 13 septembrie

propunerea-7-13sept15

Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • ANDRA – Niciodata Sa Nu Spui Niciodata (& Cabron)
0:00

Andra nu poate sta departe de muzică și de fanii ei: cântăreața lansează o nouă piesă, “Niciodată să nu spui niciodată”, o colaborare inedită cu rapperul Cabron!
Piesa “Niciodată să nu spui niciodată”, o coproducţie MediaPro Music/Andra Records, este compusă de echipa DeMoga Music.

“‘Niciodată să nu spui niciodată’ este o piesă cu un mesaj optimist, pentru că asta mă reprezintă, ca om şi ca artist. De când am ascultat-o prima oară, în studioul lui Marius Moga, am ştiut că mi se potriveşte şi că pot transmite ceea ce simt prin intermediul ei”, a spus Andra.
Filmările au avut loc la MediaPro Studios, în Buftea, în regia lui Iulian Moga, şi au durat aproape 24 de ore. Clipul urmăreşte o poveste de dragoste dintre doi tineri, iar acţiunea are loc în jurul unui ring de box. Coregrafia pasională a fost realizată de Emil Rengle, cuplul de dansatori fiind format din Alex Bordea şi Oana Zara, foşti concurenţi “Românii au talent”.

  • SAM FELDT – Show Me Love
0:00

De pe albumul Spinni’n Deep, vă propunem o schimbare de ritm de la Sam Feldt.
Show me love are ritmuri de deep house care cuceresc imediat.
Piesa e ascultată în heavy rotation la posturile de radio britanice iar la noi tinde să acapareze din ce în ce mai mulți fani. Vouă vă place?

  • ONE DIRECTION – Drag Me Down
0:00

One Direction s-au întors cu primul lor single de la plecarea lui Zayn Malik – Drag Me Down. Piesa a apărut pe neașteptate și anunță următorul album al trupei britanice, programat să apară anul acesta.
Drag Me Down e realizată în stilul clasic de până acum, fiind un track pop cu influențe din rock și care sună a potențial hit. Cei patru au lansat noul single la puțină vreme după ce fostul lor coleg a anunțat că a semnat un contract cu RCA Records și că e gata să facă muzică adevărată.

Voi ce ziceti de acest single? Ajung băieții din nou în topuri?

Care este melodia preferată?

  • SAM FELDT - Show Me Love (86%)
  • ANDRA - Niciodată Să Nu Spui Niciodată (& Cabron) (14%)
  • ONE DIRECTION - Drag Me Down (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments