full screen background image

4 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

politia rutiera     Sâmbătă, la ora 12.30, poliţiştii Postului de Poliţie Poieni Solca au oprit, pe un drum comunal din localitate, autoturismul condus de un bărbat, de 38 de ani, din oraşul Solca, care figurează în baza de date cu permisul de conducere reţinut, în urma unui accident rutier cu victime, produs în anul 2011.

La ora 15,15, un tânăr, de 18 ani, din comuna Vama, a condus autoturismul, în interiorul localităţii Vama, fără a deţine permis de conducere.

La ora 22:35, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe strada 2 Grăniceri, din localitate, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu condus de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Boroaia.
Cu ocazia controlului, s-a constatat că autoturismul în cauză este neînmatriculat, autorizaţia de circulaţie provizorie fiind expirată.

Duminică, la ora 00:50, un echipaj de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, pe DN 17, în localitatea Iacobeni, autoturismul condus de un tânăr, de 20 de ani, din comuna Ciocăneşti.
Întrucât acesta emana halenă alcoolică, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,74 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care i s-au recoltat mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, la spital.

În cauze s-au întocmit dosare penale, ce vor fi soluţionate procedural.

comments

comments