full screen background image

Un nou an școlar, un nou ghiozdan!

 

flash site VIVA - campania ghiozdanul-01

 Radio Viva Fm, Real Suceava, C.A.R Învăţământ Fălticeni, Restaurant Crama cu Ștaif și  Depozite en-gross& en detail Sfânta Maria din Galeria Real demarează campania  “Un nou an școlar, un nou ghiozdan!”

 Fiecare început de an şcolar e sinonim cu emoțiile, așteptările și curiozitatea.  Părinţi, bunici, copii, trăim laolaltă  cu intensitate fiecare nou sunet de clopoţel.

Împreună ne-am gândit să dăruim ghiozdane echipate pentru şcolarii din judeţul Suceava.

Trimite un sms la 0737 500 300, tarif normal, cu numele şcolarului căruia vrei să-i faci o bucurie şi frecvenţa Viva Fm de pe care ne asculţi!

 În perioada campaniei, dacă sms-ul tău este ales, poţi primi un telefon de la Viva Fm, prin care să fii anunţat că şcolarul propus de tine câştigă premiul pentru început de an şcolar! Un ghiozdan plus un voucher de cumpărături! 

  Implică-te şi distribuie vestea şi pe Facebook! Gestul tău poate însemna mai mult decât crezi! Bucuria unui copil e cea mai bună răsplată.

 Campania Viva FM   “Un nou an școlar, un nou ghiozdan!” realizată cu sprijinul  Hypermarket-ului Real Suceava, C.A.R. Învăţământ Fălticeni – Împrumuturi avantajoase în județul Suceava, Restaurant Crama cu Ștaif și  Depozite en-gross& en detail Sfanta Maria din Galeria Real,  are loc în perioada 05-15 septembrie.

  Campania se adresează ascultătorilor din toată rețeaua Viva FM ( Suceava, Rădăuți, Fălticeni). 

comments

comments