full screen background image

Mobile furate în timp ce proprietarii lor se scăldau, la Capu Câmpului şi Siret

scaldat     Secția 10 Poliție Rurală Păltinoasa a fost sesizată, miercuri, prin 112, despre faptul că, în jurul orei 15.00, persoane necunoscute i-au sustras unui minor, de 13 ani, din comuna Capu Câmpului, un telefon mobil, prejudiciul fiind de circa 400 de lei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 14.00, minorul a plecat cu bicicleta la râul Moldova, la marginea satului Capu Câmpului pentru a face baie.

Acolo, și-a lăsat telefonul mobil în buzunarul pantalonului, lângă bicicletă,  după care a mers în apă şi când a revenit a constatat lipsa acestuia.

Tot miercuri, Poliția  orașului Siret a fost sesizată, prin 112,  cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au sustras unui tânăr, de 18 ani, din localitate, telefonul mobil, prejudiciul fiind de circa 700 de lei.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în jurul orei 14.00, tânărul s-a deplasat la  scăldat  la  râul Siret, împreună cu alți trei tineri.

Acolo, a ascuns telefonul în hainele cu care era îmbrăcat și a mers în apă.

În jurul orei 18.00, când a intenționat să plece acasă, a constatat lipsa acestuia.

În cauze s-au întocmit dosare penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt, cercetările fiind continuate de polițiști, pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciilor.

comments

comments