full screen background image

VIVA FM sprijină campania Alexandria Librării – „CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”

cumperi 1     “Din 1950 îți pregătim ghiozdanul. Suntem mândri de asta și îți mulțumim!”

Acesta este mesajul cu care librăriile Alexandria își întâmpină clienții de ani de zile.

Toamna aceasta, alături de organizația Salvați Copiii, Alexandria Librării invită toți românii să se implice, astfel ca un număr cât mai mare de copii nevoiași să aibă ghiozdanele echipate pentru școală și inițiază campania de responsabilitate socială “CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”

Conform statisticilor Salvați Copiii, în România, 1 din 10 copii cu vârsta corespunzătoare învăţământului primar nu participă la educaţie. De la un an la altul, în loc să crească, procentajul copiilor cu vârsta de la 7 la 10 ani care frecventează şcoala primară este în scădere, iar cel al abandonului școlar la clase primare și gimnaziale în creștere. Aceste aspecte se reflectă în viețile a generații întregi de copii, însă noi, cu toții, putem determina schimbarea.

În perioada 1-30 septembrie 2015, clienții care vor pregăti ghiozdanele propriilor copii și vor face orice achiziție din cele 30 de librării Alexandria, aflate în 12 județe ale țării, vor sprijini și copiii nevoiași.

Alexandria Librării donează, sub formă de rechizite, către organizația Salvați Copiii România, 1% din valoarea tuturor bonurilor fiscale din luna septembrie 2015.

Astfel, fiecare persoană care va face cumpărături de orice natură, din oricare din librăriile Alexandria, se alătură acestei campanii și face un gest concret de încurajare a educației.

Reducerea abandonului școlar și a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România sunt, pentru prima dată, posibile cu un simplu gest pe care îl facem atât de mulți.

Doar că acum, când “CUMPERI TU, PRIMESC ȘI EI!”

Cumperi mai mult, primesc mai mult! Implică-te și nu fi indiferent! Gestul tău poate conta mai mult decât crezi!

Campania este susținută de Radio Viva FM, partener media regional!

cumperi tu

comments

comments