full screen background image

Un şofer beat s-a răsturnat cu maşina, după ce s-a izbit de un podeţ din beton

POLITIST     În cursul dimineţii de luni, în jurul orei 08.15, în timp ce conducea autoturismul, pe DC 32, din comuna Vatra Moldoviței, datorită vitezei excesive și a stării de ebrietate în care se afla, un tânăr, de 27 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, s-a izbit de capătul unui podeț din beton al unui imobil, după care s-a răsturnat.

În urma accidentului, a rezultat avarierea autoturismului și vătămarea corporală a unui bărbat, de 25 de ani, pasager în autoturism, care a fost transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Întrucât inițial existau dubii în ceea ce privește persoana care a condus autoturismul, s-a procedat la testarea cu aparatul etilotest a tânărului de 27 de ani, rezultatul fiind de 1,08 mg/l alcool pur în aerul expirat, și a unui pasager din autoturism, un tânăr de 26 de ani, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Victima nu a putut fi testată cu aparatul etilotest, însă, la spital, i s-au recoltat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments