full screen background image

Liberalii fălticeneni vor să ştie când va fi finalizat noul spital din localitate

spital nou falticeni     Consiliul Local Fălticeni se va întruni din nou, joi, 3 septembrie, la ora 13, pentru a încerca rezolvarea situaţiei maternităţii din localitate.

În şedinţa de săptămâna trecută, proiectul de hotărâre, inițiat de primarul Cătălin Coman, referitor la mutarea maternității, din strada Sucevei, în clădirea Colegiului “Vasile Lovinescu”, de pe strada Ion Creangă, a fost respins de consilierii opoziției.

Aceştia s-au opus alocării fondurilor necesare pentru transformarea respectivului spațiul școlar într-unul medical.

Liberalii fălticeneni au considerat că banii necesari sunt mult prea mulţi și că mult mai oportună ar fi mutarea direct în noua clădire a Spitalului municipal, care ar putea fi finalizată abia la sfârşitul anului viitor.

Acum, liberalii solicită ca, la întâlnirea de joi, managerul Spitalului Municipal Fălticeni, Vlad Morariu, să prezinte o scurtă informare privind stadiul lucrărilor la spitalul nou, cu estimarea datei la care vor fi funcţionale secţiile neonatologie şi obstetrică-ginecologie.

Cei doi copreşedinţi ai PNL Fălticeni, Gheorghe Aldea şi Gabriel Moroşanu, îi solicită primarului Cătălin Coman:

“Stimate domnule primar,

Joi, 3 septembrie 2015, la sediul Primăriei Municipiului Fălticeni va avea loc o nouă rundă de discuţii între reprezentanţii Fundaţiei Caritatea şi consilierii locali, pe tema funcţionării Secţiei Neonatologie.

În vederea bunei desfăşurări a discuţiilor din data de 3 septembrie 2015, vă rugăm să solicitaţi d-lui manager Vlad Morariu să prezinte în cadrul întâlnirii o scurtă informare privind stadiul lucrărilor la spitalul nou, cu estimarea datei la care vor fi funcţionale secţiile neonatologie şi obstetrică-ginecologie.

Vă rugăm totodată să solicitaţi d-lui manager să pună la dispoziţia consilierilor locali care vor participa la întâlnire, spre consultare, originalul contractului curent (în vigoare) de închiriere a imobilului cu funcţiunea „Secţie neonatologie” din Fălticeni, strada Sucevei, nr. 99, încheiat între proprietarul Fundaţia Caritatea din Bucureşti şi chiriaşul Spitalul Municipal Fălticeni.”

comments

comments