full screen background image

Compania fălticeneană “Alevia” susține Festivalul “Birlic”

birlic 15     “Alevia”, compania fălticeneană producătoare de suplimente alimentare și ceaiuri este unul dintre pricipalii sponsori ai Festivalului Birlic din 2015.

“Ne bucurăm mult că am putut susține Festivalul. Un eveniment de felul acesta înseamnă o efervescență culturală unică pentru Fălticeni. Pe de o parte, ne dă o șansă să participăm la piese de teatru foarte bune aici, în orașul nostru. Nu mai trebuie să mergem până la Suceava, Iași sau București ca să-i vedem pe Draga Olteanu Matei, Dorel Vișan, Catrinel Dumitrescu și alți actori mari; Festivalul îi aduce pe ei la noi. Apoi, ajută copiii să-și dezvolte talentul artistic prin concursuri. Mai mult, anul acesta Festivalul include și Fălticeni Folk; el ia amploare de la an la an fiindcă suntem avizi de cultură în orașul nostru și fiindcă e un eveniment cu un standard înalt. Merită să-l susținem cu toții, merită să ne implicăm în festival, fie prin sponsorizare, fie ca participant la spectacole, fie ca voluntar, fie să ducem  vestea bună despre lucrurile frumoase care se întâmplă în oraș.”, a declarat reprezentantul Alevia.

“E o mare bucurie că Alevia a susținut Festivalul Birlic de la prima ediție, din 2010 și continuă să creadă în succesul său. Ne dorim ca toate companiile fălticinene să îi urmeze exemplul.”, a declarat organizatorul, Asociația Fălticeni Cultural.

comments

comments