full screen background image

Bărbat din Vicovu de Sus, prins în timp ce conducea o maşină neînmatriculată de mai bine de doi ani

Politia rutiera     În perioada 28 – 30 august, Serviciul Rutier Suceava şi formaţiunile de profil din teritoriu au organizat şi desfăşurat o acţiune pe linia combaterii excesului de viteză şi a depăşirilor neregulamentare, pe raza județului.

Astfel, au fost constatate un număr de 13 infracţiuni rutiere şi aplicate 438 de sancţiuni contravenționale, în valoare de 132.748 de lei, din care 277 pentru încălcarea regimului legal de viteză;

Au mai fost reţinute 29 de permise de conducere şi 4 certificate de înmatriculare retrase.

Polițiștii au depistat în trafic un tânăr, de 22 de ani, din municipiul Bucureşti, care a condus autoturismul, pe DJ 209G, pe raza comunei Straja, cu viteza de 108 km/h. A fost sancţionat contravenţional şi i s-a reţinut permisul de conducere, în vederea suspendării.

Un bărbat de 30 de ani, din orașul Vicovu de Sus, a fost depistat de polițiști, pe raza localităţii Marginea, pe DN 2E, în timp ce conducea un autoturism înmatriculat în străinătate. În urma verificărilor s-a constatat faptul că autoturismul este neînmatriculat din data de 19 august 2013. I s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments