full screen background image

Alina Bica a fost reținută pentru 24 de ore

Alina Bica     Fosta șefă a DIICOT, Alina Bica, a fost reținută marți pentru 24 de ore în dosarul în care, tot marți a fost reținut și fostul șef al ANAF, Șerban Pop.

Potrivit Laurei Voicu, avocata Alinei Bica, măsura reținerii s-a luat în urma unui denunț făcut de fostul consilier Florentin Mihăilescu.

”A fost rețuntă pentr 24 de ore, în baza unui denunț formulat de fostul consilier, domnul Mihăilescu, care și-a reamitit că ar fi primit 17 mii de euro din care doamna Bica ar fi primit o parte.
Nu cunosc niciun detaliu legat de dosar. Acuzația este de luare de mită. Azi la ora 14 sunt noi audieri în acest dosar”, a declarat avocata fostei șefe a DIICOT.

Întrebată de ce a fost traădată Alina Bica de fostul său consilier, Laura Voicu a precizat că îbn această situație nu este vorba despre trădare, ci despre minciuni spuse de Mihăilescu.

”Aici nu este vorba despre trădare. Aici vorbim despre minciuni pe care domnul Mihăilescu consideră că e bine să le spună pentru a-și îmbunătăți situația. Doamna Bica, din acest moment nu mai dă nicio declarație în fața organelor de urmărire penală. Din acest moment toate declarțiile vor fi date în fața judecătorilor”, a mai declarat Laura Voicu.

comments

comments