full screen background image

Un bărbat din Straja a produs un accident, după care a luat numerele maşinii şi a fugit în pădure

politia_rutiera     Duminică, în jurul orei 18.30, în timp ce conducea autoturismul, pe DC 48C, pe raza comunei Ulma, înainte de a ajunge într-o curbă la stânga, un localnic, de 31 de ani, a observat că, pe fondul excesului de viteză, conducătorul unui autoturism de teren care circula din sens opus, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare şi a pătruns pe contrasens.

Deși a încercat să evite coliziunea, a fost acroşat, în partea lateral dreapta.

Imediat după producerea evenimentului rutier, din autoturismul de teren au coborât două persoane de sex masculin, care au demontat plăcuţa cu numărul de înmatriculare şi au fugit într-o zonă împădurită.

În urma impactului a rezultat avarierea ambelor autoturisme şi vătămarea corporală a unui tânăr, de 25 de ani, din comuna Ulma, pasager în autoturismul condus de bărbatul de 31 de ani.

În urma investigaţiilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că autoturismul de teren a fost condus de un bărbat, de 35 de ani, din comuna Straja.

Conducătorul auto de 31 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluţionat procedural.

comments

comments