full screen background image

Miniştrii PSD, evaluaţi în partid

psd     Liviu Dragnea cere o evaluare a miniştrilor PSD din Guvernul Ponta. Noul lider al social-democraţilor a anunţat că în şedinţa de astăzi se va discuta modul în care ar trebui să comunice membrii cabinetului Ponta cu partidul din care provin.

Liviu Dragnea: „România are nevoie de construcţie, poate chiar de reconstrucţie, de realizare a unui plan de dezvoltare pe următorii 20, 30 de ani. Iedea unui armistiţiu pe termen lung între forţele politice şi cu implicarea serioasă a preşedintelui e o idee care e necesară pentru a realiza în comun un proiect de ţară.

O pace politică în România nu poate genera decât dezvoltare”.

Liviu Dragnea a precizat că în ședința de astăzi a Biroului Permanent Național al PSD se va discuta despre necesitatea ca miniștrii să informeze constant partidul cu privire la proiectele lor.

„Faptul că noi, la BPN, am cerut și vom cere unor miniștri să prezinte unele informații este un lucru corect și așa se va întâmpla de aici înainte, pentru că a avea susținere politică, pentru a avea susținere în comunicare de la toți membrii PSD în acțiunile guvernamentale, miniștrii trebuie să informeze partidul. (…) Noi nu putem susține public niște inițiative de care aflăm la televizor. Primul-ministru știu că este deschis la această procedură, miniștrii știu că sunt deschiși. Este o mică schimbare a modului cum va relaționa partidul cu Guvernul, dar în sensul bun și pentru partid, și pentru premier, și pentru Guvern”, a susținut Dragnea.

comments

comments