full screen background image

Un sucevean şi-a dat foc casei, după ce a adormit cu o ţigară aprinsă în mână

pompieri     Militarii Detaşamentului de Pompieri Suceava au intervenit, joi, cu două autospeciale şi o ambulanţă SMURD pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la locuinţa lui C.B., de 36 de ani, de pe str. Victor Babeş, din municipiul Suceava.

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta în interiorul unei camere, existând pericolul de propagare la întreaga casă de locuit.

În interior, salvatorii l-au găsit pe propietar, în stare confuză şi în pericol de a-şi pierde viaţa.

Pompierii paramedici SMURD l-au evacuat şi i-au acordat primul ajutor medical, ulterior transportându-l la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului Judeţean, pentru investigaţii suplimentare.

Incendiul a fost anunţat joi, la ora 23:17, şi a fost lichidat vineri, la ora 0:15.

Au ars materialele combustibile din cameră, respectiv două paturi, un dulap, tâmplărie din lemn, materiale textile, aproximativ 3 metri pătraţi de planşeu şi 2 metri pătraţi de parchet.

Flăcările au degradat tâmplăria din PVC de la o uşă şi două ferestre, planşeul camerei, pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi, şi zugrăveala din încăpere, pe 10 metri pătraţi.

Incendiul a izbucnit, cel mai probabil, prin efect termic, din cauza faptului că bărbatul a adormit cu o ţigară aprinsă.

Din fericire, pompierii militari au salvat viaţa proprietarului şi casa acestuia de locuit.

comments

comments