full screen background image

Pedalez, mă distrez și donez, la “Suceava BikeFest”!

svbike     Asociația “Help Autism” Filiala Suceava vă invită, vineri, de la ora 17, pe esplanada Casei de Cultură, la o limonadă. În aceeași locație va fi amplasat și un stand de obiecte hand-made, realizate de părinți, terapeuți și prieteni, cu scopul de a stânge fonduri pentru copiii cu autism.

Despre evenimentul Suceava BikeFest din această după-amiază a vorbit pentru VIVA FM, unul dintre organizatori, psihologul Andreea Panait: “Evenimentul va începe la ora 17. Așteptăm  toate persoanele la standul de limonadă. Acesta este făcut pentru strângerea de fonduri. Băieții de la BarShow, Ionuț și Alex, vor face limonadă. Toți cei care vor dori, pot achiziționa o limonadă și pot face o donație în urna asociației. Limonada este fără preț, fiecare pune cât dorește. Începând cu ora 19, se va pleca împreună cu cei de la “Suceava Pedalează”, pe un traseu stabilit, aprobat, pentru conștientizarea autismului. Se va merge prin Centru, Bancă, Policlinică, până la sensul giratoriu de la fostul magazin Galeria, și retur.”

Asociația “Help Autism”, împreună cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului, oferă, în Suceava, diagnostic precoce și intervenție timpurie gratuită pentru copiii cu autism.

Evenimentul “Suceava BikeFest” de vineri după-amiază este unul caritabil.

Mai multe detalii ne-a dat psihologul Andreea Panait: “Scopul acestui eveniment este tragerea unui semnal de alarmă asupra problemei autismului. Unul din 68 din copii, în momentul de față, este diagnosticat cu tulburare de spectru autist, și noi, prin parteneriatul încheiat cu DGASPC și prin evenimentele pe care le facem, dorim să reușim integrarea acestor copii și a părinților, a familiilor acestora.”

comments

comments