full screen background image

Întâlnire la Primăria Rădăuți, pe tema reabilitării reţelelor de apă şi canal

primaria radauti     Consiliul Județean a convocat joi, 27 august, o întâlnire la Primăria Rădăuți, pentru a analiza situația derulării proiectului “Modernizarea și extinderea rețelelor de apă și canalizare în municipiul Rădăuți”.

Întâlnirea a fost prezidată de vicepreședintele Consiliului Județean Suceava, Alexandru Rădulescu.

La întâlnire au mai participat reprezentanți din partea primăriei, ai unor asociații de proprietari din oraș, reprezentanți ai S.C. ACET S.A.- Agenția Rădăuți, S.C. Eptisa România SRL (proiectant), Ludwig Pfeiffer Hoch und Tiefbau GmbH & Co.KG (antreprenor), S.C. UTI GRUP S.A.- Efacec Engenharia E Sistemas SA (responsabilă cu proiectarea și executia lucrărilor pentru reabilitarea stației de epurare de la Rădăuți), Simion Sticleț, Nistor Tătar, Tiberiu Maerean și cetățeni afectați de unele probleme.

Pe parcursul întrunirii au fost discutate punctual probleme precum: calitatea și presiunea apei, calitatea lucrărilor de readucere la stadiul inițial a drumurilor din șantierul de reabilitare și extindere a rețelei de apă și canalizare, respectarea termenelor de execuție a lucrărilor.

De asemenea, a fost prezentată problema inundațiilor din anumite zone din Rădăuți, în urma fenomenelor meteorologice ce au avut loc în ultima perioadă.

În urma acestor discuții au fost prezentate soluțiile și măsurile luate deja sau care vor fi luate de către responsabili.

Ședința a fost convocată ca urmare a solicitării adresate Consiliului Județean din partea Asociației de Proprietari Central Rădăuți și a lui Tiberiu Maerean.

Doina CRAIU

Radio VIVA FM Rădăuţi

comments

comments