full screen background image

Rapid Suceava şi-a prezentat noile achiziţii

rapid 15 1     Echipa de fotbal Rapid Suceava şi-a prezentat, joi, pe stadionul Areni, câteva dintre achiziţiile cu care se pregătesc să înceapă campionatul din acest an al ligii a doua.

Oficialii suceveni au prezentat cinci dintre noii componenţi ai lotului – Edi Sandu, Alex Vrabie, Sorin Ciobanu, Vlad Hînţescu şi Cătălin Strugariu.

Antrenorul ceferiştilor, Bogdan Tudoreanu, spune că este mulţumit de lotul cu care va începe, pe 29 august, noul sezon competiţional.

Tudoreanu: “Sunt mulţumit, în mare, de lotul pe care-l avem. Eu zic că am făcut achiziţii bune, avem dubluri pe toate posturile. Este concurenţă şi asta contează cel mai mult. Sunt conştient că va fi un campionat mult mai greu decât cel de anul trecut, mai ales sezonul regulat, când toate echipele îşi doresc să prindă play-off-ul. Dacă ajungi în play-out, situaţia este dificilă, pentru că retrogradează posibil 4 din cele 6. Dar, eu cred că avem un lot echilibrat şi obiectivul nostru este clar: clasarea în play-off, la sfârşitul sezonului regulat. Eu sper că, împreună cu noii veniţi şi cu cei vechi, să reuşim să ne îndeplinim obiectivele trasate de conducere.”

În prima etapă a sezonului regulat, rapidiştii vor juca în deplasare, sâmbătă, 29 august, la Brăila.

rapid 15 2

comments

comments