full screen background image

Campania “Alege să fii sănătos”, la Cacica, în 29 şi 30 august

Centrul Comunitar de Servicii Integrate cacica     Instituţia Prefectului – judeţul Suceava sprijină Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate – Sastipen, care, în parteneriat cu Agenţia de Dezvoltare Comunitară „Împreună” şi Centrul de Formare în Profesiuni Sociale ”Pro Vocație”, organizează, în perioada 29-30 august 2015, campania de sănătate „Alege sa fii sănătos!”, din cadrul proiectului „Servicii integrate – Abordare optimă în vederea ocupării forței de muncă” în județul Suceava, localitatea Cacica, în incinta Centrului Comunitar de Servicii Integrate (CCSI) Cacica.

Astfel, timp de 2 zile, un număr de aproximativ 200 de persoane vor putea primi informaţii utile şi de calitate privind un stil de viaţa sănătos, dar şi testarea gratuită a glicemiei, colesterolului şi trigliceridelor.

Campania își propune să contribuie la menţinerea bunei stări de sănătate a locuitorilor comunei Cacica prin informarea corectă şi promovarea unui stil de viaţă sănătos, având în vedere faptul că, în ultimii ani, sănătatea populaţiei s-a deteriorat constant, contextul socio-economic fiind în schimbare, dar mai ales informarea necorespunzătoare în ceea ce priveşte sănătatea, contribuind major la acest fenomen.

Lansarea oficială a campaniei are loc sâmbătă 29 august 2015, ora 10:00, la sediul CCSI din incinta Centrului de Afaceri Multicultural Cacica.

Informații suplimentare puteţi obţine de la Alina Stan şi Lăcrămioara Zielonka, tel: 0756.828028, email: alina.stan@prefecturasuceava.ro.

comments

comments