full screen background image

4 persoane implicate într-un scandal la un club din Câmpulung, reţinute de poliţişti

arestat     Duminică, 16 august, la ora 00.14, poliţia a fost sesizată despre un scandal care a avut loc în incinta unui bar din municipiul Câmpulung Moldovenesc.

La faţa locului a fost găsit un bărbat, de 38 de ani, localnic, soţul administratorei barului în cauză.

Acesta a arătat faptul că, pe fondul unui conflict spontan, mai mulţi bărbaţi, ce se aflau în calitate de clienţi în local, s-a manifestat agresiv, fizic şi verbal, faţă de el şi de soţia sa.

În acel moment, el le-a solicitat să părăsească localul.

În altercaţie a intervenit şi un alt bărbat, de 37 de ani, din localitate, client al barului, care a fost agresat fizic de grupul de bărbaţi care se manifestau agresiv.

Poliţiştii au întocmit în cauză un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au întocmit un cerc de suspecţi, bănuite de comiterea faptei fiind mai multe persoane cu trecut infracţional în sfera faptelor cu violenţă.

După efectuarea de cercetări şi administrarea de material probator, poliţiştii i-au identificat pe toţi cei implicaţi în altercaţie.

Luni, în urma probatoriului administrat şi sub coordonarea procurorului, s-a procedat la reţinerea, pentru 24 ore, a patru persoane, cu vârste cuprinse între 29 şi 31 de ani, pentru săvârşirea infacţiunilor de  tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire şi alte violenţe şi distrugere.

Cei patru au fost introduşi în arestul  I.P.J. Suceava, urmând a fi prezentaţi instanţei de judecată, cu propuneri de măsuri preventive.

comments

comments