full screen background image

Jay-Z lansează o şampanie în ediţie limitată. O sticlă costă 760 de dolari

Jay Z

Rapperul american Jay-Z a lansat un nou brand de şampanie, Ace of Spades, care va fi produs în toamna acestui an, în ediţie limitată de numai 3.000 de sticle, fiecare dintre acestea costând 760 de dolari,

Şampania Ace of Spades, marca Armand de Brignac, companie pe care Jay-Z a cumpărat-o în luna noiembrie a anului trecut, devenind proprietarul unuia dintre cele mai vechi simboluri ale Franţei, înfiinţat la 1763, este prezentată în variante pinot blanc şi noir, într-o sticlă placată cu metal folosit pentru fabricarea armelor.

 

Deşi nu este cea mai scumpă şampanie din lume – această distincţie fiind deţinută de Goût de Diamants, pe a cărei sticlă este încrustat un diamant de 19 carate şi însemne din aur alb, valorând aproximativ 1,2 milioane de dolari – Ace Of Spades a lui Jay-Z este de trei ori mai scumpă decât o sticlă obişnuită a brandului Armand de Brignac.

 

Potrivit prezentării făcute de companie, noua licoare produsă exclusiv din struguri pinot se potriveşte cu mâncărurile picante, carnea de vită, raţă, brânză şi caviar. O variantă mai ieftină a acesteia costă 360 de dolari şi reprezintă o băutură cu caracter demisec.

comments

comments