full screen background image

Cei șapte violatori din Vaslui au contestat măsura arestării preventive

arestat     Cei șapte violatori din Vaslui ar putea fi eliberați. Vineri, la Tribunalul Vaslui se judecă contestația depusă de aceștia la măsura arestării preventive, informează B1 TV.

Astfel, judecătorul de drepturi și libertăți urmează să analizeze contestația tinerilor. Decizia luată va fi una definitivă.

Luni, cei șapte au fost arestați preventiv pentru 30 de zile, decizia nefiind definitivă. Totodată, ei au primit, în primă instanță, condamnări cuprinse între cinci ani și opt ani și patru luni de închisoare. De asemenea, instanța a decis că cei șapte tineri trebuie să plătească victimei daune morale de 50.000 de lei.

Violul a fost comis în octombrie anul trecut, când tânara de 18 ani se întorcea de la şcoală. Ca să ajungă acasă, fata s-a urcat în masina a doi tineri pe care îi cunoștea. Ea a ajuns însă pe un câmp, unde au fost chemaţi alţi cinci băieţi. Timp de trei ore tânăra a fost violată de cei şapte agresori. Nici măcar faptul că a leşinat de mai multe ori nu i-a oprit. Au stropit-o cu ţuică şi au continuat să o violeze, apoi au dus-o acasă. Tânăra şi-a anunţat imediat părinţii, iar aceştia au depus plângere.

Gravitatea faptelor a dus iniţial la arestarea lor, apoi judecătorii din Vaslui i-au pus sub control judiciar.

comments

comments