full screen background image

Mirel Rădoi are voie să intre la vestiar înainte, la pauză și după meci

mirel radoi     Președintele de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, a anunțat că UEFA i-a permis lui Mirel Rădoi să intre la vestiar înainte, la pauza și după meci.

Vestea a fost primită de clubul Steaua cu puțin timp înaintea meciului cu Rosenborg, din prima manșă a play-off-ului pentru calificarea în grupele Europa League.

“Din hartia primită de la UEFA, am înțeles că Mirel are dreptul să meargă în vestiar înainte și după meci”, a spus Duckadam la postul Sportro, potrivit ziare.com.

“Încercăm să luăm legătura cu UEFA în ziua meciului pentru a vedea dacă poate să comunice cu echipa din spatele bancii de rezerve. Dar înainte, în pauză și după finalul meciului, nu e nicio problemă, poate să meargă alături de jucători”, a mai spus Duckadam.

UEFA i-a interzis luni lui Mirel Rădoi să stea pe bancă la meciurile din cupele europene întrucât nu are licență de antrenor.

Mirel Rădoi a fost suspendat de UEFA, iar Steaua a fost amendată de forul continental, luni, pentru că Rădoi a stat pe banca echipei şi a dat indicaţii la partidele disputate până acum în acest sezon al cupelor europene fără licență de antrenor.

comments

comments