full screen background image

Deputatul Balan nu va reacţiona la declaraţiile senatorului Băişanu

balan 1908     Copreşedintele Organizaţiei municipale PNL Suceava, deputatul Ioan Balan a declarat, joi, că nu va reacţiona la acţiunile venite din interiorul partidului, respectiv ale unuia dintre contracandidaţii săi la funcţia de primar al Sucevei, Alexandru Băişanu.

Balan a adăugat că, după ce va câştiga competiţia internă pentru funcţia de candidat la fotoliul de primar, va avea nevoie de întreaga echipă a PNL.

Balan: “Eu înţeleg că, într-o campanie electorală, trebuie să faci orice ca să câştigi. Dar, şi orice ăsta, are nişte jaloane şi nişte limite. Eu am înţeles foarte bine, de unde şi până unde, în această campanie electorală, pot să fac referiri la persoane şi procedez în consecinţă. Aşa cum am mai spus, vreau ca această echipă din în jurul meu, constituită pe competenţe în special, să aibă convingerea că sunt acel om care îi va reprezenta fără să îi folosesc în jocurile politice interne.”

Balan a mai spus că este sigur că va căştiga competiţia internă, deoarece “a câştigat până acum toate competiţiile la care a participat”.

comments

comments