full screen background image

Contestaţiile amână declanşarea lucrărilor la UPU a Spitalului Judeţean

brada 1908     Lucrările pentru extinderea, modernizarea şi dotarea Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava încă nu au început, deşi un câştigător al declaraţiei a fost declarat încă de luna trecută.

Motivele acestei întârzieri sunt contestaţiile “în cascadă” depuse de unul dintre participanţii la licitaţie, a spus, la Radio VIVA FM, directorul medical al instituţiei, doctorul Tiberius Brădăţan.

Brădăţan: “Din păcate, există nişte contestaţii, care vin în cascadă din partea unuia dintre participanţii la această licitaţie, contestaţii care au nişte termene legale de soluţionare. Până acum, ce pot să vă spun este că din trei contestaţii depuse, două au fost deja soluţionate în favoarea spitalului. Cea de-a treia ar avea termen undeva până săptămâna viitoare, deci, vom avea categoric un răspuns şi pentru aceasta. Noi credem că va fi din nou în favoarea spitalului. Ce este important este să nu apară noi contestaţii, care să ne blocheze activitatea.”

Tiberius Brădăţan şi-a expus şi părerea în legătură cu atitudinea celor care blochează, prin contestaţii, începerea lucrărilor la UPU.

Brădăţan: “Ceea ce spun acum, nu spun ca reprezentant al spitalului, ci ca un medic de urgenţă, de oriunde din ţara asta. Considerându-te tu oarecum afectat, să blochezi declanşarea lucrărilor, este, din punctul meu de vedere, o atitudine nepotrivită. Pentru că, să nu uităm, nu vorbim aici de asfaltarea unui drum, nu vorbim aici de a înfrumuseţa o esplanadă sau de a construi un pod, vorbim de sănătatea oamenilor, de sănătate publică, de intenţia unui spital, a unei instituţii de sănătate, de a-şi îmunătăţi activitatea.”

comments

comments