full screen background image

Respectarea condiţiilor igienico-sanitare de către comercianţi la zilele localităţilor, discutată la Prefectură

prefectura     În cursul zilei de miercuri, la solicitarea prefectului judeţului Suceava, Constantin Harasim, la sediul instituţiei a avut loc o şedinţă la care au participat şefii Direcţiei de Sănătate Publică, ai Gărzii de Mediu şi ai Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor.

Întâlnirea a avut ca tematică modul de monitorizare al activităţilor ce se desfăşoară cu ocazia zilelor localităţilor, astfel încât să fie respectate condiţiile igienico-sanitare de către toţi comercianţii.

Până în prezent, la toate aceste evenimente, în zilele premergătoare desfăşurării acestora, au fost prezenţi inspectori de la instituţiile mai sus menţionate care au luat măsurile necesare pentru buna desfăşurare a activităţilor.

De la începutul acestui an, nu au fost semnalate probleme deosebite, agenţii economici respectând regulile de bază privind comercializarea produselor alimentare şi non-alimentare, astfel nu au fost înregistrate toxiinfecţii alimentare sau accidente în parcurile de distracţii.

Biroul de presă al Instituției Prefectului – județul Suceava precizează că acţiunile de verificare vor continua şi în perioada următoare, axându-se pe siguranţa tuturor participanţilor la aceste evenimente, punându-se accent ca deficienţele constatate să fie soluţionate imediat de către organizatori.

comments

comments