full screen background image

Copreşedintele PNL Fălticeni, Gabriel Moroşanu: “Maternitatea ar trebui mutată direct în noul Spital Municipal”

Fata-in-Fata-morosanu     Liberalii fălticeneni nu sunt de acord cu mutarea provizorie a maternității, după ce imobilul în care funcţiona unitatea medicală a fost retrocedat unei fundaţii din Bucureşti.

Copreşedintele PNL Fălticeni, Gabriel Moroşanu, crede că nu se justifică cheltuirea a 7 miliarde de lei vechi, pentru că maternitatea ar urma oricum să fie ulterior mutată în clădirea Noului Spital Municipal.

Moroşanu a fost invitat în emisiunea “Faţă în faţă”, realizată, marţi, la VIVA FM Fălticeni.

Moroşanu: “Primarul Cătălin Coman a afirmat, în luna februarie, că spitalul s-ar putea termina la finele lui 2016. Şi-atunci, ar trebui să muţi din nou maternitatea, la spital. De ce să cheltuim 7 miliarde de lei vechi, pentru niciun an de zile? Eu cred că ar fi mai important accelerarea lucrărilor la spitalul municipal, astfel încât să muţi maternitatea direct acolo. Repet, părerea noastră, a liberalilor din Fălticeni, este oportună accelerarea lucrărilor la spital, să poată fi dat cât mai repede în folosinţă. Dacă se lucrează şi se dă în folosinţă la finalul anului 2016, ce rost are să cheltui 7 miliarde, pentru câteva luni? Mai degrabă, cele 7 miliarde îi folosim pentru spital.”

comments

comments