full screen background image

În cel mult două luni, PMP îşi va prezenta candidaţii petru alegerile locale din 2016

pmp 1808     Partidul Mişcarea Populară îşi va prezenta candidaţii la alegerile locale din 2016 în maxim două luni, a anunţat, marţi, preşedintele Organizaţiei Judeţene Suceava a PMP, Corneliu Popovici.

El a spus că se aşteaptă cu nerăbdare intrarea fostului preşedinte Traian Băsescu în partid.

Popovici a mai declarat că, în acest moment, PMP este a treia formaţiune de pe scena politică suceveană şi că partidul său va avea un cuvât greu de spus la alegerea următorului preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava.

Popovici: “Astăzi, aşa cum este aşezată scena politică în judeţul Suceava, Partidul Mişcarea Populară este a treia formaţiune politică. Rezultatele de la prezidenţiale au arătat acest lucru. Suntem pregătiţi pentru alegerile din 2016. De altfel, în toamnă vom prezenta primele liste cu candidaţii partidului la consiliile locale şi primăriile din judeţ. Suntem convinşi că suntem a treia formaţiune politică şi vom fi singurii, în afara PSD-ului şi PNL-ului, care vom face parte din viitoarea structură administrativă a Consiliului Judeţean Suceava. De asemenea, suntem siguri, după propriile noastre analize, că PMP Suceava, prin reprezentanţii pe care îi va avea în viitorul Consiliu Judeţean, îl va da pe viitorul preşedinte, fie el de la PNL, fie de la PSD, sau chiar de la PMP. Asta este situaţia politică.”

Popovici a invitat şi partidele mici din Suceava să se alăture PMP, pentru o colaboare pe scena politică.

comments

comments