full screen background image

7 răniţi în apropiere de Dorneşti, în urma unui accident cauzat de un botoşănean care a încercat o depăşire neregulamentară

ambulanta suceava     Luni, la ora 22.13, pe DN 17A, în afara comunei Dorneşti, un tânăr, de 20 de ani, din judeţul Botoșani, în timp ce conducea autoturismul, s-a angajat în depășirea unui autovehicul care circula în aceeași direcție de mers, nerespectând semnificația indicatorului “Depășirea interzisă”.

Astfel, a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar, din sens opus, de un bărbat, de 26 de ani, din municipiul Rădăuți.

În urma impactului, a rezultat rănirea gravă a conducătorului auto de 26 de ani, a unei tinere, de 27 de ani, din Ucraina, și a unui bărbat, de 35 de ani, din municipiul Rădăuţi.

Răniţi ușor au fost conducătorul auto de 21 de ani, un bărbat, de 32 de ani, din Ucraina, şi două  tinere, de 20 și respectiv 21 de ani, ambele din judeţul Botoşani.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

comments

comments