full screen background image

Întrerupere a alimentării cu apă, miercuri, în cartierul sucevean Burdujeni

?????????????????????????????????????     Furnizarea apei reci se va întrerupe, miercuri, 19 august, între orele 08.30 şi 23.00, pe mai multe străzi din cartierul Burdujeni din municipiul Suceava.

Întreruperile se datorează implementării proiectului “Extinderea şi reabilitarea reţelelor de apă şi apă uzată din municipiul Suceava”, cu termen de finalizare sfârşitul lunii septembrie.

Astfel, miercuri, fără apă rece vor rămâne sucevenii care locuiesc pe străzile Gheorghe Doja, de la intersecţia cu Mircea Damaschin, până la intersecţia cu Calea Unirii, pe Calea Burdujeni, de la intersecţia cu Gheorghe Doja, până la intersecţia cu Calea Unirii, şi pe străzile Mircea Damaschin, Baladei, Celulozei, Şoimului, Călimani şi Rarău.

Fără apă rece la robinete vor rămâne şi cei care locuiesc în blocul 92 de pe Calea Unirii.

De asemenea nu vor fi alimentate cu apă nici punctele termice Cuza Vodă 1 şi Cuza Vodă 2, astfel încât sucevenii arondaţi acestor puncte nu vor beneficia nici de apă caldă.

Reprezentanţii ACET Suceava îi roagă pe locuitorii imobilelor şi agenţii economici din zonele menţionate să-şi facă rezerve suficiente de apă potabilă.

comments

comments