full screen background image

5 dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera    În cursul zilei de joi, poliţiştii suceveni au întocmit nu mai puţin de dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier, de la conducere fără permis, la conducere sub influenţa alcoolului.

La ora 15:30, un echipaj de la Poliţia municipiului Vatra Dornei a oprit pentru control, pe str. Roşu, din localitate, un autoturism cu număr de înmatriculare  provizoriu, condus de un tânăr, de 25 de ani, din comuna Dorna Candrenilor.
Fiind efectuate verificări în baza de date a poliţiei, s-a stabilit că numărul  provizoriu  era expirat din data de 24 iunie 2015.

La ora 21:15, un echipaj din cadrul Biroului de ordine publică al Poliţiei municipiului Fălticeni a oprit pentru control, pe str. Broșteni, din localitate, un autoturism condus de un bărbat, de 55 de ani, din municipiul Fălticeni.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,59 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge.

La ora 21:15, un echipaj de la Secţia 7 Poliţie rurală  Mălini a oprit pentru control, pe DJ 209 A, din comuna Mălini, tractorul condus de un bărbat, de 64 de ani, din comuna Cornu Luncii.
Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar la spital i s-au recoltat probe biologice de sânge.

La ora 22:10, patrula din cadrul Secției 3 poliție Rurală Marginea a oprit pentru control, pe DC “Voievodeasa”, o motocicletă cu număr de înmatriculare emis de autoritățile italiene, condusă de un minor, de 16 ani, din comuna Marginea.
Fiind efectuate verificări în bazele de date ale poliţiei, s-a stabilit că minorul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie, iar motocicleta nu figurează înmatriculată.

La ora 23:00, o patrulă de la Postul de poliţie Cacica şi Pîrteştii de Jos a oprit pentru control, pe  DN2 E, din comuna Cacica, un autoturis, condus de un tânăr, de  22 de ani, din comuna Cacica.
Fiind efectuate verificări în baza de date a poliţie, s-a stabilit că şoferul nu deţine permis de conducere, pentru nicio categorie auto.

comments

comments