full screen background image

Interviu cu NAGUALE

Viva Trafic Naguale

Vara nu a fost niciodată mai vie, mai colorată și mai pasională!
Și asta, grație unui artist român înnebunit după muzica de calitate și pasionat în adevăratul sens al cuvântului de munca sa.
Luisa a stat azi de vorbă, la Viva Trafic, cu Ovidiu Baciu, cunoscut pe piața muzicală sub numele de Naguale.

O după-amiază efervescentă, tonică și exotică. Precum Naguale. Omul care alături de alți pasionați și entuziaști au pus bazele unui studio grozav. Kazibo Music. O adevărată fabrică de hituri, care a relansat în industria muzicală nume deja cu greutate ca Andra, Delia, Dan Bitman. Și lucrurile bune nu se opresc aici.

După succesul imens al piesei Falava, care a reușit să aducă pe meleaguri românești atmosfera tipică a unei veri braziliene, Naguale promite ”calitate și nu cantitate” în ceea ce privește actualele și viitoarele producții muzicale.

”Noi suntem doi asociați. Împreună cu Alex Pelin am fondat Kazibo în urmă cu vreo doi-trei ani de zile. Inițial, am lucrat doar pentru piața externă. Am avut și avem în continuare niște colaborări cu artiști mari din piața externă. Unele dintre ele le veți vedea și în România prin toamnă, pe la începutul ei. E o echipă foarte faină pe care am reușit să o strâng alături de mine. Muzica bună și de calitate se face doar într-o atmosferă plăcută. La asta am ținut noi cel mai mult, de când am format Kazibo Music, la calitate.”

Referitor la colaborarea cu Andra pentru piesa momentului, Falava, Naguale a spus:

”Andra este un om minunat, de foarte mult timp ne doream să colaborăm. Noi suntem ardeleni amândoi, eu sunt din Baia Mare, Andra din Câmpia Turzii. M-a bucurat foarte mult această colaborare care a venit foarte din scurt.”

comments

comments