full screen background image

Pasajul de cale ferată Ițcani va fi în refacere până la începutul iernii

pod itcani     Lucrările la podul din cartierul sucevean Ițcani au avansat, dar sunt în întârziere, chiar dacă a fost turnat asfalt pe un sens.

După finalizarea investiției pe fonduri europene la pod urmează lucrările la pasajul de cale ferată, care se vor întinde până în luna noiembrie.

La comandamentul de investiții de marţii, viceprimarul Sucevei, Lucian Harşovschi, a declarat că șefii de șantier de la “Victor Construct” au dat vina pe lucrările neprevăzute, pentru a justifica depășirea termenelor.

Harşovschi: “Mai bine mai târziu decât deloc, pentru că, aşa e, nu avem ce face cu aceşti constructori. Ei spun că au apărut lucrări neprevăzute şi că vor să facă treabă de calitate. Întotdeauna, când îi certăm pentru că nu se încadrează în grafice, ne reproşează că aceste lucrări trebuie făcute de calitate, de parcă noi nu am dori acest lucru. Au început lucrările la pasajul de peste calea ferată, de luni, numai că aceste lucrări începute nu înseamnă, din prima, restricţionarea unui fir de circulaţie. Încercăm să finalizăm podul cu totul, să se lucreze sub pasaj şi la mâna curentă – balustradă, iar după ce vom finaliza podul, să se închidă un sens, pentru a restricţiona traficul.”

comments

comments