full screen background image

Sucevenii sunt violenți cu muncitorii care lucrează la rețelele de apă și canalizare

camandament 28 iulie   Sucevenii nemulțumiți de lentoarea cu care avansează lucrările la rețelele de apă și canalizare trec la represalii : mai mulți cetățeni de pe strada Gheorghe Doja au agresat câțiva muncitori și au “sechestrat” un picamer și un generator electric. Aparatele au fost luate din mijlocul străzii și duse în curtea unei case.

La comandamentul de astăzi, viceprimarul Lucian Harşovschi s-a declarat împotriva unor asemenea practici care îngreunează și mai mult activitatea muncitorilor de la Pfeiffer și de la firmele subcontractoare.
”Anumiţi oameni nemulţumiţi din zonă au avut incidente fizice cu aceşti muncitori. Noi am stat în legătură cu cei de la Poliţia din Burdujeni, să se facă cercetări, e treaba lor de acum. Cred că au şi ei o parte din vină cu ghilimelele de rigoare, cei de la Pfeiffer, pentru că disconfortul pe care îl creează în oraş, face ca anumiţi suceveni să încerce să-şi facă singuri dreptate, ceea ce nu este de lăudat şi nici într-un caz nu încurajăm acest lucru. Au amenzi contestate de 9.000 de lei, care au fost pierdute în instanţă şi sunt alte amenzi de 9.000 de lei în momentul de faţă pe rolul instanţelor, pe care sperăm să le câştigăm.”
Harşovschi a mai adăugat că lucrările pe fonduri europene derulate de Pfeiffer în municipiul reședință trebuie încheiate la sfârșitul lunii septembrie.

comments

comments