full screen background image

Avansări în grad de Ziua Poliţiei de Frontieră

OLYMPUS DIGITAL CAMERA   OLYMPUS DIGITAL CAMERA    Pe data de 24 iulie Poliția de Frontieră Română a aniversat 151 ani de existență instituțională.

Momentul a fost marcat de polițiștii de frontieră suceveni la sediul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră Suceava din municipiul Rădăuți. Activitatea a fost organizată și condusă de cms. șef de poliție Cezar Ciorteanu – șeful STPF Suceava.

La activitate au participat Prefectul Județului Suceava Constantin Harasim, subprefectul județului Suceava Atanasă Nistor și șefii instituțiilor cu care Poliția de Frontieră Suceava colaborează.

Ziua de 24 iulie este un simbol în viaţa poliţiştilor de frontieră. Este momentul în care cele doua regimente ale Moldovei si Ţării Româneşti, cu atribuţii la frontiere, s-au unificat. Ca în fiecare an, la data de 24 iulie, instituţia şi-a aniversat ziua instituţională, recunoscându-şi şi cinstindu-şi astfel înaintașii, pentru eroismul şi devotamentul lor faţă de ţara şi poporul român. S-au desfăşurat activităţi de recompensare a eforturilor depuse de proprii lucrători, în îndeplinirea atribuţiilor specifice, fiind apreciaţi aşa cum se cuvine cei care au înregistrat rezultate deosebite în apărarea frontierelor ţării.
Astfel, 16 ofițeri au fost avansați în grad înainte de termen la gradul profesional următor pentru rezultate foarte bune în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu. Totodată au fost avansați la termen, în gradul profesional următor, 11 ofițeri și 46 agenți de poliție.

Doina Craiu

Radio Viva FM Rădăuţi

 

comments

comments