full screen background image

“O Călătorie în Natură cu Bogdan Jurescu”

Viva-Trafic-bogdanjurescu

Azi, la Viva Trafic, Luisa a avut doi invitați. Primul care și-a anunțat prezența în studio a fost matinalul Călin cu care a făcut echipă la microfon. Al doilea a fost suceveanul Bogdan Jurescu, fondator și autor al comunității Călătorie în Natură, o pagină frumoasă de facebook, acolo unde se găsesc toți iubitorii de locuri frumoase.
De asemenea, Bogdan este și omul care s-a implicat activ in campania Hai la Înverzit!
O după-amiază relaxantă, o discuție lejeră despre natură, bucuria mișcării în natură, despre respectul pentru oameni și mediul înconjurător. Și, nu în ultimul rând, despre dezvoltarea personală, despre căile spre sufletul nostru și autocunoaștere.
Pentru că Bogdan Jurescu este proaspăt absolvent al Școlii de Coaching din cadrul Institutului de Cercetare și Dezvoltare a Excelenței.
Vrem mai mult verde, un mediu mai curat?
„Cred că depinde noi, în primul rând.’’
Călătorie în Natură e o invitație la descoperit sau poate redescoperit frumusețile naturii.
„Deocamdată nu avem efectiv un program dar ne-am implicat și în campania Hai la Înverzit. Am participat și am organizat campania Hai la Ecologizare pe malul râului când am strâns peste 1000 de tone de deșeuri. Acum avem în proiect o campanie prin care fiecare este invitat să își posteze fotografia preferată cu el sau cu cei dragi în natură, iar undeva pe la sfârștul anului intenționez să facem o expoziție cu cele mai frumoase fotografii în parcuri urbane sau naturale.”

0:00

comments

comments