full screen background image

Alexandra Ungureanu: ”Atât de ușor” are sound-ul primelor piese pe care le-am scos acum 10 ani”

Viva-Trafic-alexandraungureanu

”Atât de Ușor” este titlul noului single Soundland, un nou proiect al celor de la Kazibo Music, creatorii de hituri.

Piesa e o colaborare cu Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai bune voci din România, artista care reușește să transmită Atât de ușor, emoții.

Într-o intervenție telefonică la Viva Trafic, Alexandra a povestit despre această colaborare și despre planurile ei muzicale.

Piesa Atât de ușor o reprezintă foarte bine pe artistă:

”Așa umblă vorba, cam acesta este feed-back-ul pe care îl avem pentru această piesă. Asta înseamnă că cei care au produs această piesă, cei de la Kaziboo, au avut ureche bună sau un feeling bun pentru că s-au gândit la mine pentru această colaborare cu cel mai recent proiect al lor Soundland.

Mă bucur tare mult că s-au gândit la mine, pentru că această piesă are sound-ul primelor piese pe care le-am scos acum mai bine de 10 ani.”

Alexandra a reușit, de-a lungul carierei sale muzicale, să se indentifice cu un anumit stil, astfel încât fanii ei îi pot recunoaște oricând melodiile.

”Muzica este atât de dinamică, evoluează de la sezon la sezon deci trebuia făcut un update major dar păstrată acea stare ușor nostalgică, despre care ne-am temut că nu o să fie potrivită cu starea asta de vară, dar, iată că avem feedback bun de la lume. Până la urmă, nu există anotimp pentru dragoste rănită. Că e toamnă, că e vară, că e iarnă, poveștile de dragoste se scriu și se trăiesc.”

Despre proiectul Crush, Alexandra a spus:

”Proiectul acesta rămâne prioritar, pentru că între noi există o chimie la care nu trebuie renunțat. Chiar zilele astea am fost în studio și am terminat imprimările pentru un nou single care marchează o nouă etapă în sound-ul Crush.”

Puteți asculta interviul integral aici:

0:00

comments

comments