full screen background image

Femeie spitalizată după ce a căzut dintr-o căruţă, pe Calea Bucovinei din Câmpulung Moldovenesc

cal caruta     Marţi seara, în jurul orei 19.10, pe str. Calea Bucovinei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat, de 72 de ani, din localitate, în timp ce conducea o căruţă, a virat la stânga.

În momentul în care a ajuns în intersecție, din cauza unei denivelări în carosabil, căruţa s-a balansat, iar o pasageră, de 58 de ani, tot din localitate, aflată în vehicul, pe partea dreaptă, a căzut pe carosabil, suferind leziuni.

Întrucât  femeie a spus că nu a suferit leziuni grave și nu dorește să fie transportată la spital, căruţaşul a ajutat-o să urce din nou în vehiculul cu tracțiune animală și a transportat-o la domiciliul său, aflat în apropiere.

După câteva minute, văzând că starea sa de sănătate se agravează, a solicitat unei vecine să sesizeze, prin 112, producerea accidentului.

Femeia a fost transportată, cu ambulanța, la Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc.

Căruţaşul a fost supus testării cu aparatul etilotest, însă nu a reușit să finalizeze niciun test, motiv pentru care a fost condus la spital, unde i s-a recoltat o mostră de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Victima nu a putut să fie supusă testării cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate, dar şi agitației în care se afla, însă i s-a recoltat o mostră biologică de sânge, în vederea determinării alcoolemiei.

comments

comments