full screen background image

Directoarea Palatului Copiilor Suceava, Biatrice Choleva: ”Un lot de copii e la Amara și participă la un concurs de navomodele”

Viva Trafic cholevaPalatul Copiilor din Suceava este locul în care cei mici pot desfăşura activităţi în diverse domenii: artistice, sportive sau tehnico-aplicative, sub coordonarea cadrelor didactice bine pregătite.

La Viva Trafic, Luisa a stat de vorbă cu Biatrice Choleva, directoare la Palatul Copiilor Suceava.

Am aflat care sunt activitățile copiilor de la Palat, în această perioadă, și la ce concursuri mai participă aceștia:

”În general, marea majoritate a activităților sunt cele de finalizare a concursurilor, pentru că marea majoritate a colegilor sunt implicați în participarea la etapele naționale ale concursurilor din calendarul activităților extrașcolare.”

O perioadă de respiro, sau o vacanță activă, încununată cu premii:

”Am avut, de curând, ateliere de creație. Încercăm și noi să ne odihnim și să ne pregătim pentru noul an școlar, mai facem ceva lucrări de renovare, așa cum este obiceiul într-o școală. În general, lucrăm cu copiii care sunt membri ai Cercurilor, unii dintre ei sunt implicați în activități de pregătire. Chiar acum avem un lot de copii plecat la Amara să participe la un concurs de navomodele. Urmează ca, în perioada următoare, din nou lotul de karting, să plece spre Târgul Secuiesc. De fapt, copii s-au și întors, zilele trecute, de la Arad, de la o etapă națională din Campionatul Național de Karting și urmează ca, în perioada următoare, să mai avem și alte concursuri, cuprinse tot în cadrul calendarului de activități extrașcolare.”

Biatrice Choleva și-a încheiat intervenția, punctând:

”Săptămâna trecută, am avut copii premiați la ”Basmele Reginei Maria”, prilej cu care unul din copii noștri a fost premiat la București, chiar la Palatul Elisabeta. A fost un eveniment deosebit. Nu în orice zi ne putem întâlni cu asemenea evenimente.”

comments

comments