full screen background image

Apa caldă se opreşte în Suceava, în prima săptămână a lunii august

OLYMPUS DIGITAL CAMERA     Sucevenii racordați la sistemul centralizat de termoficare nu vor avea apă caldă, în perioada 3 – 8 august, din cauza lucrărilor la rețelele de distribuție pe care le va efectua “Termica”.

La ședința de marţi cu șefii asociațiilor de proprietari, administratorul special al unităţii, Ovidiu Dumitrescu, a atras atenția că încasările din luna iunie, în valoare de 990.000 de lei, au fost cele mai reduse din ultimii 6 ani, în această perioadă.

El a spus că, în aceste condiții, cheltuielile nu pot fi acoperite și că acum se achită, de fapt, factura lunii ianuarie.

Dumitrescu a precizat că întreruperea apei calde timp de o săptămână în luna august este “obligatorie pentru reparații în punctele critice”.

Tot la ședința de marţi, primarul Sucevei, Ion Lungu, a atras atenția președinților asociațiilor de proprietari că datoriile către “Termica” trebuie neapărat achitate, chiar dacă societatea este în faliment.

El a adăugat că municipalitatea va acoperi până în octombrie pierderile de pe rețele, dar este obligatoriu ca abonații să achite facturile, în vederea asigurării biomasei la producătorul “Bioenergy”.

comments

comments