full screen background image

Propunerea Săptămânii 13 – 19 iulie


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • KYGO FT. PARSON JAMES – Stole The Show
0:00

Kygo, norvegianul în vârsta de 24 de ani care a devenit o adevărată senzație mondial, este pe cale să ajungă artistul care va atinge cel mai repede pragul de 1 miliard de ascultări.
“Firestone” featuring Conrad, cel mai recent single al său este o prezență permanentă în top 10 UK . “Stole The Show” este de asemenea unul dintre hiturile prezente în top 20.
Kygo a fost ascultat de peste 250 de milioane de ori în întreaga lume, de 3 milioane de ori pe zi.
Stole The Show, colaborarea cu artistul Parson James este piesa care poate intra în playlistul Viva FM, dacă adună cele mai multe voturi de la voi.

  • ALEXANDRA UNGUREANU FT. SOUNDLAND – Atât De Ușor(by KAZIBO)
0:00

Atât de Uşor este titlul noului single Soundland, un nou proiect KAZIBO Music, lansat în colaborare cu Alexandra Ungureanu, una dintre cele mai bune voci feminine din România.
Noul single propune un mix de stiluri muzicale, o piesă ce pune în valoare timbrul special al Alexandrei Ungureanu şi ne introduce în lumea muzicală a celor doi DJ Soundland, Andy Platon şi DJ Kaleia.

”Atât de Ușor este o piesă care mi-a plăcut de la prima ascultare, o piesă în limba română cu un mesaj puternic de dragoste şi un instrumental ritmat”, a declarat Alexandra Ungureanu.

Soundland, noul proiect Kazibo Music, este pregătit să cucerească topurile muzicale naţionale şi internaţionale printr-o serie de colaborări surpriză atât cu artişti locali, dar şi cu artişti internaţionali.

  • JASON DERULO FT. JENNIFER LOPEZ – Try Me
0:00

Jason Derulo dezvăluie una dintre cele mai așteptate colaborări de pe noul su album, Everything is 4. Try Me e un featuring cu diva latino Jennifer Lopez, un amestec de dance și influențe din R&B.

Primul single pe care Jason Derulo l-a lansat a fost Want To Want Me, care a ajuns până pe locul 6 în Hot 100, ajutată fiind și de promovarea în diferite emisiuni.

Care este piesa ta preferată?

  • ALEXANDRA UNGUREANU FT. SOUNDLAND - Atât De Ușor(by KAZIBO) (89%)
  • JASON DERULO FT. JENNIFER LOPEZ - Try Me (7%)
  • KYGO FT. PARSON JAMES - Stole The Show (4%)
Loading ... Loading ...

comments

comments