full screen background image

Noul șef interimar al DSP vrea să “persevereze din punct de vedere intelectual”

andrei ianovici dsv     Noul șef interimar al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Suceava, Andrei Ianovici, își propune să deruleze o activitate transparentă, care să tindă spre performanță, dar va face schimbări în Comitetul Director al instituției.

În vârstă de 27 de ani, el este absolvent al Facultății de Medicină Veterinară București și a fost angajat recent la DSP pe post de inspector de control.

Ianovici l-a înlocuit în funcție pe Ludovic Abiței, care a condus instituția în ultimii 5 ani și care și-a dat demisia din motive personale.

Ianovici: “Mi-am propus să perseverez din punct de vedere intelectual. Dorinţa mea este să fac, cu echipa de aici, o imagine plăcută în cadrul Direcției de Sănătate Publică. În mare parte, Comitetul Director va fi acelaşi, dar cu câteva persoane mai puţin. O să trebuiască să mă sfătuiesc pe problema aceasta. Am vorbit cu domnul Abiţei şi astăzi (n.r. – vineri) şi singur şi-a exprimat opţiunea că nu este deranjat de ceea ce s-a întâmplat. Domnul doctor Abiţei a trebuit să înţeleagă că pe cele două compartimente trebuie să fie două persoane distincte, în vederea exercitării atribuţiilor, spre a tinde către performanţă. Este normal, în cazul în care nu-mi voi exercita activitatea corespunzător, va trebui să mă îndepărtez din cadrul activităţii de execuţie, unde sunt angrenat, la ora actuală, interimar.”

comments

comments