full screen background image

Foc de armă tras pentru reţinerea unui bărbat cu probleme psihice, la Mălini

MF3-1119     Un copil de 1 an, aflat în situaţie de risc victimal, a fost salvat de poliţişti, în urma unei intervenţii desfăşurată cu operativitate.

Marţi, la ora 13.40, agenţii din cadrul Postului de Poliţie Mălini au fost sesizaţi, de către o femeie, de 34 de ani, despre faptul că un bărbat, de 37 de ani, concubinul ei, din comuna Mălini, satul Pâraie, a ameninţat-o, atât pe ea, cât şi pe fiul lor, în vârstă de 1 an.

Concubinul a lovit-o şi a alungat-o din locuinţă, copilul rămânând singur cu agresorul şi fiind în pericol.

Datorită faptului că bărbatul este cunoscut în evidenţele medicale cu afecţiuni psihice, la faţa locului s-a deplasat un echipaj format din doi poliţişti, fiind solicitat şi sprijinul altor forţe de poliţie.

Întrucât din locuinţă se auzea plânsetul unui copil, poliţiştii au intrat în curtea locuinţei celui în cauză.

În acel moment, bărbatul a ieşit de după locuinţă, având asupra sa un obiect contondent şi a devenit recalcitrant.

Din acest motiv, unul dintre poliţişti l-a somat să renunţe la corpul contondent şi, întrucât agresorul nu s-a conformat, a executat un foc de armă în plan vertical, cu pistolul din dotare.

În urma intervenţiei poliţiştilor, bărbatul s-a conformat solicitării, fiind încătuşat şi transportat la Spitalul Municipal Fălticeni.
Ulterior, bărbatul a fost internat la Secţia psihiatrie Burdujeni.

Poliţiştii efectuează cercetări, pentru stabilirea tuturor circumstanţelor producerii evenimentului, urmând a se dispune procedural prin unitatea de parchet competentă.

comments

comments