full screen background image

Propunerea Săptămânii 6 – 12 iulie


Viva FM propune, tu alegi!

Cele mai noi piese din lumea muzicală internaţională şi din cea autohtonă se aud, zilnic, la Viva FM!

Tu decizi, tu votezi, tu alegi!

Trei piese care alcătuiesc Propunerea Săptămânii, aşteaptă să devină preferatele tale! Piesa care va aduna cele mai multe voturi, va intra în playlistul Viva FM!

 

  • LEONA LEWIS – Fire Under My Feet
0:00

După 3 ani de pauză, cântăreața britanică Leona Lewis revine în lumina reflectoarelor cu un nou single.
”Fire Under My Feet” este numele său.
Artista își promovează albumul pe care-l va lansa în vară, intitulat ”I am”.
Câștigătoarea a concursului britanic de talente The X Factor din 2006, Leona Lewis a abordat de atunci în piesele sale diferite stiluri de muzică: de la pop, soul până la R&B.
Noul single, intitulat ”Fire under my feet” a fost produs de Tony Gab, omul care s-a ocupat în trecut și de piese precum cele ale lui John Legend sau Beyonce.
”Fire under my feet” este un cântec inspirațional, care transmite voie bună și forță, totodată.

  • MAJOR LAZER – Be Together
0:00

După hit-ul „Get Free” , realizat în colaborare cu Ambern și megasuccesul Lean On, Major Lazer își încântă fanii cu un nou hit.
Be togheter se numește noua piesă și sună bine de tot. Un alt ritm, o altă stare, nouă ne place. Vouă?

  • VANOTEK – My Heart is Gone
0:00

Lansată în urmă cu câteva zile, “My Heart is Gone” este cea mai nouă piesă marca Vanotek, cu care producătorul moldovean își asigură revenirea pe piața internațională, pe care a mai cucerit-o și in trecut cu piese proprii și co-productii precum “A Beautiful Day” (Tom Boxer feat. Jay), “Chica Bomb”(Dan Balan), “Loving you” (Dream City feat. Vanotek), “Everybody Feels Alright” (Sasha Lopez feat. Ale Blake & Broono) și, de curând, cu “Vita bella” (Havana).

Diferit față de majoritatea pieselor din muzica actuală românească, prin sound-ul deep house pe care ni-l propune, clipul “My Heart is gone”, regizat de Michael Mircea, este și el unul ieșit din comun, care ne spune povestea a doua inimi pereche, zdruncinate de alegerile greșite pe care le facem în viața. Dacă Vanotek este în rol principal, Yanka este vocea care ne cântă versurile din “My Heart is Gone” și tot ea interpretează rolul unei dansatoare la bară.

Despre noul lui single, Vanotek mărturisește: “Mi-am dorit să lansez o piesă care să se potrivească tuturor genurilor de ascultători, să fie în același timp fresh, să îți dea o stare de bine indiferent că ești la volan, că ești student, că mergi la mare sau ești în club cu prietenii. Sper că am și reușit”.

Care este melodia ta preferată?

  • MAJOR LAZER - Be Together (71%)
  • VANOTEK - My Heart is Gone (29%)
  • LEONA LEWIS - Fire Under My Feet (0%)
Loading ... Loading ...

comments

comments