full screen background image

Patru dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Agenţii Poliţiei Rutiere au întocmit, în cursul zilei de joi, patru dosare penale pentru persone care conduceau băute, fără permis sau cu permisul reţinut.

La ora 11.20, un echipaj din cadrul Postului de poliție Bunești a oprit în trafic, pe DC 1, în localitatea Unceşti, comuna Buneşti, mopedul condus de un localnic, de 30 de ani.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere.

În jurul orei 11.30, un echipaj din cadrul Postului de poliție Dumbrăveni a oprit pentru control, pe DN 29, pe raza localităţii, autoturismul condus de un tânăr, de 19 ani, localnic.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul figurează cu permisul de conducere reținut.

În jurul orei 12.30, pe str. Calea Transilvaniei din municipiul Câmpulung Moldovenesc, un bărbat, de 49 de ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul, nu a păstrat o distanţă suficientă în mers faţă de ansamblul de vehicule format din autoutilitară şi semiremorcă, condus, în fața sa, de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Braşov, intrând în coliziune faţă-spate cu acesta și avariind cele două autovehicule.
Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, pentru conducătorul auto din județul Brașov, și de 1,45 mg/l alcool pur în aerul expirat, pentru bărbatul de 49 de ani, căruia, la spital, i s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 20.40, pe DN 17B, în localitatea Dorna Arini, un bărbat, de 46 de ani, localnic, în timp ce conducea autoturismul, din cauza vitezei neadaptate şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a surprins şi accidentat ușor un bărbat, de 54 de ani, din judeţul Timiş, care se deplasa pe bicicletă pe DJ 174 Dorna Arini, iar la intrarea pe DN 17B, nu a acordat prioritate de trecere autoturismului.
Ambii participanţi la trafic au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul conducătorului auto, şi de 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, în cazul biciclistului, după care, la spital, li s-au recoltat mostre biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

comments

comments