full screen background image

Viceprimarul de Fălticeni, Constantin Bulaicon: “Cel târziu luni, strada 13 Decembrie va fi redată traficului greu”

Fata in Fata bulaicon 2     Pe strada 13 Decembrie din Fălticeni, au fost încheiate lucrările la reţeaua de apă, fiind realizate şi branşamentele pentru locuinţe.
Viceprimarul municipiului Fălticeni, Constantin Bulaicon, a spus că a fost lucrare grea, mai ales că în zonă s-au descoperit multe conducte şi cabluri electrice nesemnalizate.

Invitat, marți, în emisiunea “Faţă în faţă”, din studioul VIVA FM Fălticeni, Bulaicon a precizat că respectiva arteră va fi redată, cel târziu luni, traficului greu.

Bulaicon: “Pe strada 13 Decembrie, a fost o lucrare foarte grea. De ce? Pentru că au găsit conducte nesemnalizate, cabluri electrice şi s-au întâmplat multe neprevăzute. Lucrarea trebuia să se termine în 3 săptămâni, 3 săptămâni şi jumătate maxim. A durat o lună şi două săptămâni, dar, iată, este gata. Miercuri încep lucrările de curăţare a străzii. Vom mai lăsa încă 4-5 zile strada pentru a nu intra traficul greu şi a strica până la momentul ăsta. Această stradă, dacă nu vineri, cel târziu luni, va fi redată pentru traficul greu.”

Constantin Bulaicon a mai spus că strada 13 Decembrie va rămâne în această stare aproximativ două luni, urmând a fi asfaltată în toamnă.

Bulaicon: “Va mai sta în această stare cam două luni. Pământul de sub asfalt a fost, în multe locuri, pământ de umplutură. În momentul când s-a săpat, s-a risipit din pământ, a început să intre în canal.  A fost pus la loc, dar nu avem certitudinea că este bine tasat. Şi-atunci, lăsăm traficul greu să circule şi eventualele probleme care vor apărea vor fi îndepărtate. În toamnă, strada va fi asfaltată, vor fi schimbate bordurile, pentru că o mare parte din borduri a fost stricată de cei care au implementat reţeaua, trecând cu utilajele peste borduri. Dar nici nu aveau altă soluţie, ştiu asta pentru că eu am fost acolo non-stop. Vom reface şi trotuarele şi va arăta aşa cum trebuie să arate o stradă.”

comments

comments