full screen background image

Proiecţia filmului “AFERIM!”, amânată pentru miercuri, 15 iulie

aferim     Proiecția lungmetrajului “AFERIM!”, premiat la Festivalul Internațional de la Berlin, cu Ursul de Argint, pentru cea mai bună regie, trofeu acordat lui Radu Jude, nu va mai fi proiectat joi, 2 iulie, la Casa de Cultura a Studenţilor din Suceava.

Proiecţia a fost amânată pentru miercuri, 15 iulie, de la orele 18 și 20.

Biletele se găsesc la Casa de Cultură a Studenţilor. Informatii si rezervări se pot obţine la la numarul de telefon 0752 092 606.

Prețul unui bilet este de 8 lei, iar pentru elevi şi studenţi, de 5 lei.

Unul dintre cele mai de amploare proiecte cinematografice românești din ultimii ani, “AFERIM!” în regia lui Radu Jude, este un un film istoric a cărui acțiune are loc în Țara Românească, la începutului de secol XIX. Un zapciu, interpretat de actorul Teodor Corban, însoțit de fiul său (Mihai Comănoiu) caută un rob fugar (Cuzin Toma).

Scenariul filmului este scris de Radu Jude și Florin Lăzărescu, MariusPanduru a realizat imaginea, montajul Cătălin Cristuțiu, sound design-ul este semnat de Dana Lucreția Bunescu. Costumele au fost realizate de Dana Păpăruz, iar scenografia de Augustina Stanciu, consilier istoric Constanța Vintilă-Ghițulescu, producător Ada Solomon.

“AFERIM!” este distribuit de Micro Film în colaborare cu Parada Film.

„AFERIM!’ este nerecomandat minorilor sub 15 ani.

comments

comments