full screen background image

Ucraineancă prinsă cu ţigări de contrabandă în maşină, la Vama Siret

vama siret 2     Poliţiştii de frontieră suceveni au descoperit şi confiscat, în PTF Siret, 200 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, ascunse într-un autoturism.

Joi, 25 iunie, poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din cadrul PTF Siret au depistat, pe sensul de intrare în ţară, un autoturism suspect că transportă ţigări.

Astfel, echipa comună a efectuat un control amănunţit asupra maşinii.

În spatele banchetei autoturismului, a fost descoperită, ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, cantitatea de 200 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană.

Conducătoarea auto, Alina P., cetăţean ucrainean, în vârstă de 25 de ani, a fost sancţionată contravenţional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, iar întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 250 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării.

Totodată, autoturismul folosit la transportul ţigărilor a fost indisponibilizat, până la plata amenzii.

Poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Siret – ITPF Sighetu Marmaţiei au întocmit documentele necesare pentru aplicarea măsurii de interzicere a intrării în România a Alinei P., pentru o perioadă de cinci ani, începând cu data de 25 iunie 2015.

comments

comments