full screen background image

Şedința Colegiului Prefectural, vineri, la Palatul Administrativ

colegiu pref 2706     Vineri, 26 iunie, la ora 11.00 este convocată şedinţa ordinară a Colegiului Prefectural de la nivelul judeţului Suceava, în sala “Bucovina” din Palatul Administrativ.

În cadrul şedinţei, directorul Oficiului de Cadastru și Publicitate Imobiliară Suceava, Vasile Mocanu, va prezenta Raportul de activitate a instituţiei în anul 2014, precum şi stadiul realizării prevederilor Legii 165/2013, privind măsurile pentru finalizarea procesului de restituire, în natură sau prin echivalent, a imobilelor preluate în mod abuziv în perioada regimului comunist în România.

Comandantul Centrului Militar Județean Suceava, colonel Mugurel Anton, va vorbi despre atribuțiile Centrului privind evidența militară a cetățenilor cu obligații militare, despre soluționarea cererilor rezerviștilor care se adresează centrului militar şi despre menținerea legăturii între centrul militar și societatea civilă.

La ședință sunt așteptați să participe cei 55 de șefi de instituții descentralizate.

Înainte de ședință, autoritățile locale și județene vor participa, de la ora 10, la monumentul “Bucovina Înaripată”, de lângă Palatul Administrativ, la manifestările prilejuite de Ziua Drapelului.

comments

comments