full screen background image

Dosare penale pentru infracţiuni la regimul rutier

Politia rutiera     Poliţiştii suceveni au întocmit, joi, 3 dosare penale, pentru şoferi care conduceau băuţi, cu permisul reţinut sau fără permis.

În jurul orei 12.30, pe strada Libertăţii din oraşul Vicovu de Sus, polițiștii au oprit pentru control autoturismul condus de un bărbat, de 41 de ani, din localitate.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.
Totodată, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere auto.

La ora 22.10, în timp ce conducea autoturismul pe strada 2 Grăniceri din municipiul Fălticeni, un bărbat, de 56 de ani, din localitate, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare.
Din acest motiv, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu un autoturism care circula regulamentar, din sens opus, cele două autoturisme suferind avarii.
Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto de 56 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,73 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice, în vederea stabilirii alcoolemiei.

La ora 22.55, o patrulă din cadrul Secţiei 7 Poliţie Rurală Mălini a oprit pentru control, pe DJ 209H, pe raza comunei Cornu Luncii, autoturismul înmatriculat în străinătate, condus de un tânăr, de 18 ani, din comuna Slatina.
În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul are permisul de conducere reținut.

comments

comments