full screen background image

Aproape 120 de mc de cherestea confiscaţi de la societate din Găineşti

DIGITAL CAMERA     În perioada 18 – 19 iunie, echipe mixte de control, formate din poliţişti ai Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice Suceava şi specialişti silvici, au desfăşurat o acţiune de verificare a unor agenţi economici din judeţul Suceava, care desfăşoară activități de exploatare, transport, debitare şi comercializare a materialului lemnos.

Cu această ocazie, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 5.000 de lei, toate la Legea 171/2010, și a fost confiscată cantitatea de 118,9 mc de cherestea, în valoare de 49.356 de lei.

În cadrul verificării efectuate la o societate comercială din localitatea Găineşti, s-a constatat faptul că agentul economic a livrat cantitatea de 118,9 mc de cherestea răşinoase, fără a înregistra această operaţiune în registrul de evidenţă a materialelor lemnoase.
În cauză s-a dispus sancţionarea contravenţională a agentului economic, precum şi măsura complementară de confiscare a contravalorii materialului lemnos livrat fără provenienţă legală.

comments

comments